petek, 31. december 2010

Novice, PIN in Field Op

Ja, včeraj in prej nič, zdaj pa kar naenkrat.
Na Ski Hillu lahko vidimo ognjemet, prav tako tudi na Icebergu. Ognjemet se je začel danes, trajal pa bo do 3. januarja 2011.
Ognjemet na Icebergu


















Nato je tu še novi PIN. Ta se nahaja na Ski Hill-u, kjer kaže slika:
















by Pingomady




























In dobili smo tudi novi Field Op. Odločili smo se, da bomo tudi datume novih Field Op-ov objavljali tukaj, ker na stran ''Field Op'' ne hodite toliko, kot na prvo stran. No, objavili bomo samo to, da je prišel, kaj in kje se nahaja, pa boste še vseeno morali prebrati pod stranjo ''Field Op''.

7. januarja 2011 pride katalog oblek Penguin Style, 14. januarja pa Športni katalog (Snow and sports). Rezultati Coins for change bodo znani 4. januarja prihodnje leto.
Aja, pa prišle so tudi nove znamke (stamps), ki jih lahko vidite kot Login screen ali pa v vašem Stampbook.
Toliko za zdaj, uživajte in srečno novo leto!

CPNS ekipa

četrtek, 30. december 2010

Leto 2011

Hej!

V Club Penguin je spet vse po starem. In v gledališču je še vedno nova predstava. Na voljo pa je še vedno tudi nov Pin. Vsi Pingvini vedo, da se bliža novo leto 2011!  Upam, da bo tudi to leto prineslo veliko zabave in dobrih reči v Club Penguin. Ter, da bodo vse strani, ki pišejo o cp še naprej tako uspešno pisale o njej - še posebno ta. Tukaj pa je slika, ki vam jo podarjamo- voščilnica za Srečno Novo Leto!

   
Avtor slike: Pingomady
Naj se vam v novem letu izpolnijo vse želje! V Club Penguin igrajte igre s prijatelji. Pošiljajte si voščilnice. In kar je najpomembnejše:
Zabavajte se v igri Club Penguin!


Do naslednič.... Veliko zabave v cp-ju!

-Club Penguin Novice skupina

Srečno novo leto!


 Srečno novo leto vam želi CPNS ekipa: Nivesmlin, Pingomady, Magicred2 in drugi.

Novosti

Hej, pingvini!
Že kar dolgo časa ni bilo na CP novega Field Op-a. Tokrat ga še danes ni, ponavadi pa pride v četrtek.
Je bil pa 27. 12. 2010 konec darovanja kovancev. Rezultati bodo vidni 4. - 5. januarja prihodnje leto. Novi PIN pride jutri, v petek, 31. 12. 2010, z novim letom pa bomo dobili tudi nov katalog oblačil v Gift Shopu.
Kot ste lahko že opazili, sta se CPNS ekipi pridružila dva nova soavtorja. To sta Pingomady in Mrvidk. Več o tem si lahko preberete pod stranjo ''O strani in ekipi CPNS''.
Takoj, ko bo na CP kaj novega, bomo obvestili. Saj zato pa smo CPNS.
Lepo se imejte,
CPNS team

sreda, 29. december 2010

Novosti VIP članov - HBC

Živjo, VIP-ovci!
Za vas imava s Pingomady nekaj novic. Poleg vseh ugodnosti, ki vam jih prinaša VIP članstvo, smo uvedli rojstnodnevne vizitke oz. voščilnice. VIP člani poveste nama, meni ali  Pingomady, kdaj imate rojstni dan (ni treba letnice rojstva, samo dan in mesec), ime pingvina in tvoje ime, če želiš in Pingomady naredi posebno rojstnodnevno voščilnico (HBC - Happy Birthday Cards), ki ti jo pošlje, ko imaš rojstni dan. Če želiš, sporoči na e-maila clubpenguin.noviceslo@gmail.com ali pingomady@windowslive.com.
In še to: Pingomady je novi član oziroma članica ekipe CPNS in je enakovredna vsem ostalim avtorjem, tudi meni. Pingomady pa ureja tudi slike za nove PIN-e, ki jih ne kopira od nikjer in jih kreira sama.

Ruby and the Ruby

Pozdravljeni, pingvini!
V The stage je prišla nova predstava in z njo nekaj novosti. Da pa ne bomo preveč skrivnostni, pa naj omenim, da je ta predstava že bila, dvakrat, odkar sem jaz na CP. Vsakič si moral poiskati PIN. Tudi letos je tako. Postopki pa so isti, zato najbrž poznate postopke. Za tiste, ki pa ne poznate, pa so tukaj navodila:
  • Pojdite do pisalne mizice, ki je v levem zgornjem kotu sobe. Kliknite predalnik.
  • Nato kliknite koš pri ''stopnicah''. Mora se odpreti.
  • Potem pojdite do druge pisalne mize, ki se nahaja pri blizu vrat. Kliknite na knjigo, da se prelista.
  • Nato pojdite do mize, ki je pri nekih stopnicah, zraven fotelja. Kliknite na vazo, da se dvigne.
  • Nazadnje klikni na sliko pod balkonom na desni blizu mize v spodnjem desnem kotu. To je v bistvu trezor. Kliknite nanjo in nato kliknite tisto rdečo stvar.
  • To je novi PIN. Klikni še ''YES'' in že ga imate!
Tu pa so še slike:













Avtor slike: Pingomady

To pa je lepo prikazan postopek, kako priti do PIN-a. V eni sliki.












Ampak to še ni vse! Ne bom vas pustila čakati, zato vam kar zdaj povem, da je tu še novo ozadje. Ki pa ga najbrž že imate, saj je vsako leto oz. sakič, ko je na sporedu Ruby and the Ruby.

sobota, 25. december 2010

Srečanje

Živjo, pingvini!
Danes (okoli 15. ure) sem na CP srečala dva pingvina, ki pa nista navadna pingvina. Tudi onadva sta avtorja blogov, ki obveščajo o CP novicah. To sta pingvina Pahi8 in Mr Einstein4. Najprej smo se dobili na Chat Box-u, potem pa smo se še na CP.
Mr Einsteinov blog:  http://einsteinovclubpenguin.blogspot.com/
Pahijev blog:http://pahi8-club-penguin-hr.blogspot.com/

Tu pa je še slika:

















Srečali pa smo se tudi z imetnikom bloga, Dodokoce-jom in članom ekipe CPNS Magicred2-om, ki pa je imel pingvina Pingec7. Slika srečanja:





četrtek, 23. december 2010

Coins for change: GOAL!!!

No, vas zanima, kaj je z denarjem, ki smo ga donirali? Podarili so ga otrokom v Afriki (za preživetje), bolnim in lačnim. Letos pa za medicinsko pomoč, reševanje planeta in varna mesta. Tega denarja je bilo preveč za vse vreče, zato so ga ''premestili'' v Tower, kamor teče po ceveh, ki so po vsem CP-ju.



 To je The Beach.
 Takšen je Tower zgoraj.
Takšen je Tower spodaj.

Free kapica

Živjo! Kako ste kaj, pingvini? No, imam novost za vas!
Kot lansko leto se da tudi letos dobiti en ''item'' s pomočjo prijateljev. Lansko leto je bil to klobuček, najbrž škratji, letos pa je to kapica. Malo drugačna je sicer enkrat že bila, imela je Puffla namesto cofa. Zdaj pa slika:

 To je ta kapica.
Nekdo ti mora poslati to sporočilo.
Samo klikni želenega pingvina in si izberi sporočilo Happy Holidays. Ko s ebo tisti logiral, bo prejel tvoje sporočilo in kliknil Get item.

torek, 21. december 2010

Chat ali klepet


Get your own Chat Box! Go Large!

Nov katalog in Ice rink!

Hei pingvini, prišel je novi Sport Katalog, ki pa je v prenovljenem Ice rinku. Prej je bil fuzbal stadion, zdaj je spet prostor za igranje hokeja. Sicer ja bil katalog tam že zečetek decembra, ampak ga nisem opazila. Je tu še slika: To pa je bila slika novih ozadij, ki so že bila včasih in jih eni najbrž že imate. Ampak se ponavljajo! To pa ni pravično do starih pingvinov... In to je mislim da to, za zdaj. Ko bo kaj novega, bo objavljeno. Saj veste: Vedno na pravem mestu, ob pravem času. CPNS.

sobota, 18. december 2010

Še nekaj

Živjo. Pozabili smo omeniti, da se pri Rockhopperju da dobiti ozadje Coins for change za 60 coins.
Slika:

To je to ozadje. Škoda, ker se majčk ne da dobiti
oz. so za memberje.













Ko pa smo že pri memberjih, je tu še soba samo za njih. Pojdi v Town, nato v Dance club in zgoraj, kjer se igra Astro barrier in Thin ice, je preurejena ''delavnica igrač'' s sobo za memberje. Slike nismo mogli dobiti, nekaj se predolgo nalaga. Obljubim pa, da bo slika na voljo kmalu.

Še to: Novi Field Op je objavljen pod poglavjem ''Field Op''

petek, 17. december 2010

Stamps

Nove ''znamke'' so prišle! Če daruješ prvič, karkoli ali 5000 coins, dobiš znamko:
Dve novi znamki
Za prvo darovanje
Nove znamke

Coins for change...

Rochhopper je prišel in s sabo prinesel coins gor change. Kaj je to, piše v prejšnji objavi. Prišla je tudi 'free item'', jelenovi rogovi, ki so v Ski Village. PIN je v Dock, kot kaže slika. Je pa zelo obnovljen CP, zato pojdite pogledat. Tu je nekaj slik:


 Free item
 Coins for change
 Še en Login screen
 Beach
 Božičkov stol
 Town
 Free item
 Ozadje ali Logon screen
Tu je novi PIN















Field Op pa bo prikazan pod stranjo Field Ops. In še ena zanimiva slika:



Poglejte ime.
Penguin Wc, haha

ponedeljek, 13. december 2010

Novi Login screen

Mislim, da že preveč pišem o Coins for change, a je to potrebno, saj je prišel spet novi Login Screen. Izgleda pa tako:

To je to.

















Imam pa tudi MOJ Login screen, ki bi izgledal tako (seveda ni na CP!):





Malo je grdo, ker je bilo narejeno v slikarju, pri črkah in slikah so bele lise.

nedelja, 12. december 2010

Mnenja glede VIP članstva

Hojla! Bi radi postali VIP član CPNS? Potem si poglejte objavo ''VIP člani'' (v vrstici strani) in izpolnite prijavnico. Poleg tega pa tu lahko izrazite svoje mnenje o VIP članstvu. Preprosto, kajne?


Za memberje

Oj, memberji! Za vas je prišlo nekaj novega: Igloo catalog in Furniture items catalog. Prišle so tudi nove muzike oz. zvoki za memberske igluje. To je sicer prišlo že začetek decembra, ampak poglejte prejšnjo objavo in našli boste vzroke. Predvsem pa tukaj objavljamo non-member novosti, ker nismo memberji. Memberske novosti pa objavimo, če je mogoče in če dobimo sliko.



































To mi je pa tudi zelo všeč. To je kot pri majicah v katalogu v Gift shopu. Tu si oblikuješ... no, saj znate gledati. Poglejte na sliko.

Opravičilo in novosti

Kot ste opazili, že dolgo časa nismo pisali ma to stran. Razlog je to, da se je nekaj pokvarilo in da preprosto nismo imeli časa. Zato vam še enkrat dolgujemo opravičilo. Mislim pa, da nismo zamudili nobenega takega velikega dogodka in da ni na CP nič novega. Aja, samo nekaj je.

Novi Login Screen-i in Coins for change. To je čas, božični čas, ko lahko daruješ svoje ''pingvinske kovančke'' za otroke v stiski, bolne otroke ali revne otroke. Vsaj mislim, da je tako. Ko pride Rockhopper, pride čas Coins for change. Mislim pa, da je Rockhopper že blizu in da je dobro pogledati slike:


To je novi Login Screen.
















Rockhopper je vse bliže.
















Pustil je sporočilo...

















Kaj se dogaja tu?
















To je pa to od novosti. Komaj čakam, da pride božič in Rockhopper z njim!
Upam pa tudi, da bodo božične kapica kakšne druge barve, saj so vsa leta, odkar sem jaz na CP rdeče. Lepe bi bile zelene, modre ali oranžne... Vesel božič!

torek, 7. december 2010

Rockhopper prihaja

Živjo! Na CP otok prihaja Rockhopper. Kot vsako leto bo tudi letos prinesel nekaj ''itemov'' in najbrž Coins for change. To pa najbrž že poznate. Kdor pa še ne pozna, pa naj povem: v dobrodelne namene lahko pingvini darujejo svoj ''pingvinski zaslužek''. Lahko pomagajo otrokom v stiski, bolnim ali še nekaterim, ki pa se ne spomnim.
Slika Rockhopperja:

sobota, 4. december 2010

Zdaj pa res nov PIN

Ja, res je prišel novi PIN. Je pa v obliki nekakšne snežinke. No, najbolje pa je, da si ogledate sliko:




















Pa še nekaj je prišlo, to je nov katalog z nekaj ozadji, ki pa so tudi že bila. Samo dve sta taki, ki jih še nimam.
Slika za boljšo predstavo:



















To je vse za zdaj. Upam pa, da bomo spet dobili Božičkovo kapo. Ampak bolje bi bilo, če bi bila malo drugačna, ne kot vsako leto. In mogoče bomo dobili tudi škratovo kapico, kot lansko leto:
















petek, 3. december 2010

PIN in še nekaj

Hej, pingvini. Kot ste lahko opazili, v CP novicah piše, da bi moral biti danes (03.12.2010) novi PIN. Ampak stari je še vedno tam, kakoo to? Je to napaka CP-ja, ali kakšna zvijača? Povsod smo iskali novi PIN in na koncu ugotovili, da ga sploh še NI! Groza.

















Piše tudi, da bo danes prišel novi katalog. Tudi tega še ni! Še vedno je novembrski =(
Se jim je kaj pokvarilo?


Lahko pa smo opazili tudi novo ''plačilo'' za agente, nova oblika:

Zanimivo.
Bo tako ostalo za vedno?
Jaz mislim, da ne.